Met Sparkling Treasure willen we kinderen, van 0 tot en met 13 jaar, in een arme situatie bereiken in het buitenland. Denk hierbij aan kinderen in weeshuizen of buurthuizen. Kinderen zonder ouders of waarvan de ouders niet de mogelijkheid hebben om leuke activiteiten te doen of speelgoed te kopen. Wij willen deze kinderen een leuke ervaring geven. Zodat ze kunnen genieten en lachen.

 

Sparkling Treasures is ervan overtuigd dat deze kinderen door middel van de ST activiteiten gelukkiger en evenwichtiger op kunnen groeien in hun eigen identiteit. Sparkling Treasures  wil eraan bijdragen dat deze kinderen hun mogelijkheden binnen de gemeenschap zien.

De activiteiten van Sparkling Treasures zijn er op gericht om de kinderen uitdaging en zelfvertrouwen te geven. Hen te leren vaardigheden te ontwikkelen om in een kansrijkere positie in de maatschappij te komen.

Ook wil Sparkling Treasures voor de weeshuizen een extra ondersteuning zijn en begeleiding bieden bij de activiteiten zodat uiteindelijk de weeskinderen en de weeshuizen hier baat bij hebben.

Doel van de stichting is om kinderen in een kansarme situatie hoop en kansen te geven op een betere toekomst. Dit doen we door hun zelfvertrouwen te vergroten, ze een positieve blik te geven op het leven en hen te stimuleren in het ontwikkelen van zichzelf

 

 

Beleidsplan SparklingTreasure 2020
Beleidsplan 2020pdf (450.64KB)
Beleidsplan SparklingTreasure 2020
Beleidsplan 2020pdf (450.64KB)